Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\zeri\lock.php:24) in E:\zeri\menu.php on line 5

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\zeri\lock.php:24) in E:\zeri\menu.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\zeri\lock.php:24) in E:\zeri\menu.php on line 8

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\zeri\lock.php:24) in E:\zeri\menu.php on line 11
Zeri

Udhëzues

Abonimi për gazetën elektronike “Zëri” mund të bëhet në tri mënyra:


Hapi i parë:

Fillimisht ju duhet të krijoni një llogari, duke u regjistruar me email-adresën tuaj në online.zeri.info


Hapi i dytë:

Për të vazhduar me abonimin, zgjidhni mënyrën që ju përshtatet:


1. IPKO – SMS

Të gjithë përdoruesit e operatorit IPKO, duhet vetëm të thirrin në numrin *234# pastaj zgjidhni njërën nga pakot e abonimit:


Çmimet

Me SMS do të pranoni kodin e voucher-it dhe të njëjtin kod ta shënoni në hapësirën e duhur në online.zeri.info
2. E-commerce

Realizoni pagesën përmes kartelës suaj VISA apo VISA Electron, si nga Kosova, ashtu edhe nga shtetet tjera në adresën shop.ipko.com . Ju do të paguani çmimin identik të pakos, pa u ngarkuar me asnjë provizion shtesë. Siguria e pagesave online është e verifikuar nga VISA (“Verified by VISA), fakt i cili i bën pagesat online, shumë të sigurta.3. Pagesa kesh

Vizitoni zyrat e gazetës “Zëri”, adresa: Pallati i Shtypit pn., Aneksi I, Prishtinë, dhe bëni pagesën kesh. Ju do të merrni kodin e voucher për pakon që zgjidhni. Po ashtu, mund t’ju ndihmojmë të realizoni regjistrimin sa jeni në zyrat tona.

Për çdo ndihmë ose informatë shtesë na kontaktoni përmes support@zeri.info


Ju faleminderit!